AANNEMER

van particuliere, industriële en openbare projecten. Maar tevens ook van renovaties en restauraties.

VAN POPPEL, EEN ERKENDE ONDERNEMING

Vandaag de dag is Bouwbedrijf Van Poppel nv een erkende onderneming dat zowel kleine als grote projecten graag voor haar rekening neemt.

Met een vaste ploeg van zo’n zeventig bekwame en ervaren medewerkers bent u bij Bouwbedrijf Van Poppel aan het juiste adres voor al uw bouw- en verbouwwerkzaamheden.

U kunt steeds vrijblijvend met ons contact opnemen.

Ook voor een woning of villa kan u zonder twijfel bij Van Poppel terecht, zowel voor sleutel op de deur als voor ruwbouwwerken, al dan niet met eigen architect. Bouwbedrijf Van Poppel kan u helpen bij het zoeken naar de geschikte bouwgrond. Het vergroten of moderniseren van uw bestaande woning valt eveneens onder onze activiteiten.

Van Poppel doet al wat nodig is om een nieuwbouw project gerealiseerd te krijgen. Van de aankoop en organisatie rondom de grond en bouwvergunning, de functie van het gebouw, het ontwerp en realisatie tot de verkoop. Hierbij speelt budgetbewaking een grote rol.

Bouwbedrijf Van Poppel neemt regelmatig deel aan openbare aanbestedingen bij diverse gemeenten in de omgeving. De projecten die hieronder vallen zijn heel divers: restauratie, nieuwbouw of verbouwing van openbare gebouwen zoals scholen, hospitalen, politiekantoren, sportparken, gemeentehuizen en sociale huisvestingsprojecten.

Bovendien beschikt Bouwbedrijf Van Poppel over de erkenning D24 klasse 5 wat het bedrijf toelaat restauratiewerken uit te voeren. Dit is mogelijk door de uitstekende kennis en kunde van de vaklui en de know-how van de projectleiders op dit specifiek gebied. Onder de referenties van geklasseerde gebouwen vallen zowel vakwerken, houten gevels, kerktorens, gemeentehuizen, monumenten als waardevolle privé-woningen.

VAN POPPEL

Bouwbedrijf Van Poppel geeft u vrijblijvend advies bij voorontwerpen, prijsberekeningen, technologische bouwmogelijkheden en bouwmaterialen. Tevens wordt deskundige begeleiding geboden bij bijvoorbeeld stedenbouwkundige verplichtingen of het aanvragen van bouwpremies.
Meer weten? Klik hier of contacteer ons vrijblijvend