PROJECTONTWIKKELING

Met inzicht in de woonbehoeften van onze klanten

PROJECTONTWIKKELAAR MET EIGEN COMMERCIËLE DIENST

Door het dagdakelijks actief zijn in de bouwsector heeft Bouwbedrijf Van Poppel inzicht in de plaatselijke woonbehoeften en probeert daaraan te voldoen door de ontwikkeling van nieuwe appartementsgebouwen.

Bij de ontwikkeling van projecten in eigenbeheer wordt er niet alleen de nadruk gelegd op de kwalitatieve afwerking van de eenheden maar ook op de locatie en de architectuur. Een goede locatie gecombineerd met een moderne architectuur geeft elk project een absolute meerwaarde.

Het bedrijf verwerft zelf bouwgrond en schakelt vervolgens een architect in om een appartementencomplex te ontwerpen.

Reeds vanaf het eerste ontwerp wordt er aandacht besteed aan het uiteindelijke wooncomfort. Extra aandacht wordt besteed aan akoestische en thermische isolatie tussen de appartementen.

De bouw van het complex wordt uiteraard door Bouwbedrijf Van Poppel zelf verzorgd. Een eigen commerciële dienst draagt zorg voor de verkoop of bemiddelt hierin, vaak in samenwerking met externe verkoopskantoren.

VAN POPPEL

Bouwbedrijf Van Poppel geeft u vrijblijvend advies bij voorontwerpen, prijsberekeningen, technologische bouwmogelijkheden en bouwmaterialen. Tevens wordt deskundige begeleiding geboden bij bijvoorbeeld stedenbouwkundige verplichtingen of het aanvragen van bouwpremies.
Meer weten? Klik hier of contacteer ons vrijblijvend