BOUWBEDRIJF VAN POPPEL

Bouwbedrijf Van Poppel is van alle markten thuis: residentiële en industriële projecten, appartementsbouw, openbare werken, nieuwbouw en verbouwing

VOOR AL UW BOUW- EN VERBOUWWERKZAAMHEDEN

Vandaag de dag is Bouwbedrijf Van Poppel nv een erkende onderneming dat zowel kleine als grote projecten graag voor haar rekening neemt. Met een vaste ploeg van zo’n zeventig bekwame en ervaren medewerkers bent u bij Bouwbedrijf Van Poppel aan het juiste adres voor al uw bouw- en verbouwwerkzaamheden.

Alle ruwbouwwerken worden met zorg uitgevoerd door eigen vaklui. Voor al wat er naast de ruwbouw komt kijken bij het bouwen of verbouwen van een woning wordt een beroep gedaan op kwalitatief hoogstaande onderaannemers waarmee in de loop der jaren goede en betrouwbare relaties werden opgebouwd. Bouwbedrijf Van Poppel beschikt over de erkenningen Algemene aanneming categorie D en ondercategorie D1 klasse 7 en categories E – G klasse 3.

Wij zijn lid van het Charter der Woningbouwers, dit is een groep van bouwfirma’s die een kwaliteitslabel hebben opgericht dat staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en degelijk bouwen.

Daarnaast zijn we eveneens lid van de Confederatie Bouw, een overkoepelende werkgeversorganisatie voor de bouw voor heel België. Zij verenigt nu meer dan 15.000 ondernemingen uit de bouwsector.

logo_charter_defconf_bouw_logo

 

Bouwbedrijf Van Poppel geeft u vrijblijvend advies bij voorontwerpen, prijsberekeningen, technologische bouwmogelijkheden en bouwmaterialen. Tevens wordt deskundige begeleiding geboden bij bijvoorbeeld stedenbouwkundige verplichtingen of het aanvragen van bouwpremies.

Tijdens het hele (ver)bouwproces heeft u een vaste projectleider als aanspreekpunt, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en tot wie u zich kunt wenden. Deze projectleider bespreekt uw project met een werfleider die gedurende de hele periode van de ruwbouw aanwezig is op de werf. Dankzij een goede timing en een vlotte coördinatie van de verschillende bouwfasen wordt uw project gerealiseerd binnen uw budget en de overeengekomen tijdslimiet.

Bouwbedrijf Van Poppel handhaaft strenge kwaliteitsnormen. De kwaliteit wordt u verzekerd door regelmatige interne en externe controles op de werf, het toepassen van de nieuwste technologieën en toekomstgerichte aandacht bij de keuze van bouwmaterialen.

Bouwbedrijf Van Poppel is van alle markten thuis: residentiële en industriële projecten, appartementsbouw, openbare werken, nieuwbouw en verbouwing.

De aanwezigheid op deze verschillende markten heeft als voordeel snel te kunnen inspelen op nieuwe tendensen en deze innovatief toe te passen in andere realisaties.

VAN POPPEL

Bouwbedrijf Van Poppel geeft u vrijblijvend advies bij voorontwerpen, prijsberekeningen, technologische bouwmogelijkheden en bouwmaterialen. Tevens wordt deskundige begeleiding geboden bij bijvoorbeeld stedenbouwkundige verplichtingen of het aanvragen van bouwpremies.
Meer weten? Klik hier of contacteer ons vrijblijvend