appartement 1.2

Appartement 1.2 Van Poppel

Dit subliem appartement op de 1ste verdieping beschikt over inkomhal, apart toilet, 3 slaapkamers, badkamer, ruime berging, mooie leefruimte van 43m2 met open keuken. Gezellig zuidelijk gericht terras van 10m2 met groene verzichten. Een gemeenschappelijke fietsenstalling op gelijkvloers en parking en/of bergingen op -1 (bij aan te kopen).

Informatie

Adres

Koning Albertstraat 187/0102 2800 Mechelen

Prijs

€316.000,00 (excl. btw, registratie, notariskosten en aansluitingskosten)

Klantenbegeleiding

projecten@vanpoppel.be

Architect

Tecro & Krea architecten bvba

gevelmateriaal

Gevelmateriaal

De gevels van het hoofdvolume worden uitgevoerd in wit-grijs genuanceerde gevelsteen in combinatie met accenten in een lichte sierpleister. De gevels worden achteraf gevoegd. Horizontale gevelaccenten in wit-grijs prefabbeton worden toegevoegd. Het geheel vormt een wit/warmgrijs kleurenpalet. De buitenramen en deuren worden uitgevoerd in thermisch onderbroken aluminium-profielen in de kleur: wit gelakt (RAL 9010).

keuken

Keuken

Het lastenboek voorziet een budget voor de keuze van kastenensemble en keukentoestellen, bij een door ons aan te duiden leverancier. De intekening op de verkoopsplannen is louter indicatief.
badkamer

Badkamer

Het lastenboek voorziet een budget voor de keuze van sanitaire toestellen, bij een door ons aan te duiden leverancier. De intekening op de verkoopsplannen is louter indicatief.

Scroll naar top

Ja, ik ontvang graag meer info over appartement 1.2.

Gegevens