Lot 2

Woning met bruto bewoonbare oppervlakte van 201 m² en 3 slaapkamers.

Woning in half open bebouwing met bruto bewoonbare oppervlakte van 201 m². Op het gelijkvloers kan een (zorg)studio ingericht worden of kantoor voor een vrij beroep. Een gemeenschappelijke trap leidt naar de 1ste verdieping met half-open keuken en ruimte zit- en eetruimte. Tevens is er een slaapkamer met aanpalende dressing en badkamer. Op de 2de verdieping zijn nog 2 slaapkamers met een douchekamer en apart toilet. Een parkeerplaats nabij de woning is voorzien, alsook een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Informatie

Adres

Nieuwstraat 83a 9280 Lebbeke

Prijs

€377.216,00 (excl. btw, registratie, notariskosten en aansluitingskosten)

Klantenbegeleiding

projecten@vanpoppel.be

Architect

KPW architecten

gevelmateriaal

Gevelmateriaal

De gevels van het hoofdvolume worden uitgevoerd in wit-grijs genuanceerde gevelsteen in combinatie met accenten in een lichte sierpleister. De gevels worden achteraf gevoegd. Horizontale gevelaccenten in wit-grijs prefabbeton worden toegevoegd. Het geheel vormt een wit/warmgrijs kleurenpalet. De buitenramen en deuren worden uitgevoerd in thermisch onderbroken aluminium-profielen in de kleur: wit gelakt (RAL 9010).

keuken

Keuken

Het lastenboek voorziet een budget voor de keuze van kastenensemble en keukentoestellen, bij een door ons aan te duiden leverancier. De intekening op de verkoopsplannen is louter indicatief.
badkamer

Badkamer

Het lastenboek voorziet een budget voor de keuze van sanitaire toestellen, bij een door ons aan te duiden leverancier. De intekening op de verkoopsplannen is louter indicatief.

trap

Trap

De trappen van de woningen zijn open of gesloten trappen in rubberwood met een houten handgreep of balustrade volgens aanduiding op de plannen. Het hout is onbehandeld.

Scroll naar boven

Ja, ik ontvang graag meer info over Lot 2.

Gegevens