Lot 1

Woning met bruto bewoonbare oppervlakte van 201m² en 3 slaapkamers.

Gelijkvloers lot 1 Van Poppel project

Woning in half open bebouwing met bruto bewoonbare oppervlakte van 127 m² en 3 slaapkamers. Een parkeerplaats nabij de woning is voorzien, alsook een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Informatie

Adres

Nieuwstraat 83b 9280 Lebbeke

Prijs

€279.666,00 (excl. btw, registratie, notariskosten en aansluitingskosten)

Klantenbegeleiding

projecten@vanpoppel.be

Architect

KPW architecten

gevelmateriaal

Gevelmateriaal

De gevels van het hoofdvolume worden uitgevoerd in wit-grijs genuanceerde gevelsteen in combinatie met accenten in een lichte sierpleister. De gevels worden achteraf gevoegd. Horizontale gevelaccenten in wit-grijs prefabbeton worden toegevoegd. Het geheel vormt een wit/warmgrijs kleurenpalet. De buitenramen en deuren worden uitgevoerd in thermisch onderbroken aluminium-profielen in de kleur: wit gelakt (RAL 9010).

keuken

Keuken

Het lastenboek voorziet een budget voor de keuze van kastenensemble en keukentoestellen, bij een door ons aan te duiden leverancier. De intekening op de verkoopsplannen is louter indicatief.
badkamer

Badkamer

Het lastenboek voorziet een budget voor de keuze van sanitaire toestellen, bij een door ons aan te duiden leverancier. De intekening op de verkoopsplannen is louter indicatief.

trap

Trap

De trappen van de woningen zijn open of gesloten trappen in rubberwood met een houten handgreep of balustrade volgens aanduiding op de plannen. Het hout is onbehandeld.

Scroll naar top

Ja, ik ontvang graag meer info over Lot 1.

Gegevens