Wat we doen

U kan op ons rekenen bij het bouwen van uw project. Door onze jarenlange ervaring voeren wij uw project uit binnen het budget en binnen de deadline. Voor alle ruwbouwwerken kunnen wij rekenen op eigen vaklui, die met ongelooflijke zorg en uiterste professionaliteit uw project voor hun rekening nemen. Voor alles daarbuiten werken we met de meest kwalitatieve onderaannemers.

BIM

BIM

Met deze moderne manier van tekenen in 3D, worden alle mogelijke problemen zichtbaar tijdens het ontwerpproces. Door deze op voorhand op te lossen zal uw project efficiënter verlopen. We zetten hier onze eerste stappen in onze nieuwbouwprojecten.

Energie bewust bouwen

Energiebewust bouwen

Wij bouwen energiezuinig en houden rekening met goede isolatie en nieuwere technieken als warmtepompen en zonnepanelen. Daarnaast werken we zo ecologisch en lean mogelijk.

Prefab

Prefab

In prefab zijn de ontwerpmogelijkheden oneindig. Door een accurate en verzorgde plaatsing, komen we tot in het oog springende resultaten.

CLT-panelen

CLT-Panelen

Bij renovaties en uitbouw van een woning zijn CLT-panelen de duurzame keuze. De prefabelementen scoren erg goed op vlak van isolatie en kunnen een aanzienlijke verkorting van de uitvoeringstermijn betekenen.

Van Poppel Bouwteam

Bouwteam

Van Poppel denkt graag vanaf het begin mee na over het bouwproces. Binnen het bedrijf worden de eerste elementen van het lean bouwen geïmplementeerd. Zo zullen we op termijn enkel nòg efficiënter en beter bouwen.

Renovatie en restauratie

Renovatie & restauratie

Door de kennis en kunde van onze vaklui en projectleiders is uw pand in veilige handen. Van Poppel realiseerde reeds vakwerken, houten gevels, en de restauratie van monumenten en privéwoningen.

Geïnteresseerd

Om een concurentiële offerte te kunnen opstellen, hebben we de documenten nodig die het wat en hoe van uw project weergeven. Dit zijn documenten opgesteld door uw architect.

Wij hebben geen architecten binnenshuis. Heeft u dit nog niet? Dan verwijzen wij u graag door naar enkele referenties.

Laatste realisaties

Wij zijn ongelooflijk trots op alle projecten die we tot nu toe al gerealiseerd hebben. Van woning tot handelspand, elke keer gingen we tot het uiterste en was geen uitdaging te groot. Want ook dat is Van Poppel. Geniet hier gerust mee van onze laatste realisaties.

 

Mechelen

Residentie de Pijl

Koning Albertplein 3, 2800 ...
lees meer →
Mechelen

Geklasseerde woning KB

Sint-Katelijnestraat 33, 2800 Mechelen ...
lees meer →
Mechelen

Huis Van Lorreinen

Frederik de Merodestraat 3, ...
lees meer →

Onze experts

“Van Poppel speelt vooral op de lokale Mechelse markt. Zo blijven we trouw aan onze roots en het geeft ons een logistiek voordeel. Zo staan we dicht bij onze klant en bij ons project.”

– Quinten De Kooning, hoofdprojectleider uitvoering

Quinten De Kooning - Van Poppel

Zie ook

Naast onze aannemerij bieden wij nog andere activiteiten aan. Neem gerust een kijkje op volgende pagina’s.

Van Poppel I Projectontwikkeling

Projectontwikkelaar

Als projectontwikkelaar gaan wij op zoek naar gronden of gebouwen die groot potentieel en een interessante ligging hebben. We kiezen ook de architect zorgvuldig uit zodat we met een mooi project op de markt kunnen komen. Daarna volgen we op en begeleiden we het verdere traject. Onze nadruk ligt daarbij op een ruime keuze in afwerking zodat onze klanten hun pand helemaal naar eigen wens kunnen invullen.

Van Poppel I Schrijnwerkerij

Hout & interieur

Onze afdeling Hout & Interieur is de perfecte partner voor uw binnen- en buitenafwerking: van deuren en parket tot daken en gevelbekleding. Geen opdracht is te moeilijk en geen uitdaging te groot. Onze schrijnwerkerij werkt zowel voor onze werven als voor eigen klanten, altijd met de grootste professionaliteit en binnen het afgesproken budget.

Stuur ons een bericht

Scroll naar boven