Wie zijn we

Bouwbedrijf Van Poppel beschikt over de erkenningen Algemene aanneming categorie D en ondercategorie D1 klasse 7 en categories E – G klasse 3. Alsook over de erkenning D24 – klasse 5 betreffende restauraties.

Daarnaast zijn we lid van het Charter de Woningbouwers, een kwaliteitslabel voor bouwfirma’s die staan voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en degelijk bouwen; en van de Confederatie Bouw. Dit is een overkoepelende werkgeversorganisatie voor de Belgische bouw. Zij verenigt nu meer dan 15.000 ondernemingen uit de bouwsector.

Onze waarden

1. Open communicatie. Overal en altijd, tussen alle betrokken partijen. Als bouwbedrijf vinden wij het belangrijk dat iedereen altijd op de hoogte is. Alleen zo kunnen we obstakels overbruggen en een project tot een goed einde brengen.

2. Een flexibel team. Soms vallen plannen in duigen, door regen soms wel letterlijk. Het is noodzakelijk dat elk van onze werknemers zich dan flexibel kan opstellen in zijn planning. Alleen zo waarborgen we dat het project op tijd af is. 

3. Opleiding. In een wereld van verandering is een continu leerproces een meerwaarde. Daarom bieden wij bij Van Poppel opleidingen en bijscholingen aan onze werknemers aan.

4. Doorzettingsvermogen. Elk project komt met specifieke uitdagingen. Elk van onze werknemers heeft de wil en de fierheid om deze uitdagingen aan te gaan, obstakels te overbruggen en een project tot een goed einde te brengen. 

Van Poppel Bob Van Poppel Mechelen

Onze diensten

Projectontwikkeling

Als projectontwikkelaar gaan wij op zoek naar gronden of gebouwen die groot potentieel en een interessante ligging hebben. We kiezen ook de architect zorgvuldig uit zodat we met een mooi project op de markt kunnen komen. Daarna volgen we op en begeleiden we het verdere traject. Onze nadruk ligt daarbij op een ruime keuze in afwerking zodat onze klanten hun pand helemaal naar eigen wens kunnen invullen.

Aannemer

Hout & interieur

Fun Facts

7 generaties Van Poppel

1

90 werknemers

2

20 lopende werven

3

In de goeien ouwen tijd

Al zeven generaties lang is Van Poppel bouwpartner van de stad Mechelen en zijn inwoners. De stad is, zeg maar, rond ons gebouwd. Begonnen als meestermetser, bouwde de familie Van Poppel het bedrijf jaar na jaar uit tot een vaste waarde met ruim 90 werknemers. Zonder onderscheid te maken tussen zoon of dochter volgde de ene Van Poppel de andere op.

In ’99 splitste het bedrijf op in Van Poppel nv en Willemen nv, waarbij Willemen verder ging met commerciële en industriële bouw en wij ons verder gingen specialiseren in de residentiële bouw. Sindsdien zijn we blijven groeien en nemen we graag projecten aan met een hoek af. Projecten met een uitdaging, die we dan aan de hoogste kwaliteit kunnen afwerken. Want dat is Van Poppel.

Onze experts

“Als gedelegeerd bestuurder ben ik de smeerolie tussen alle onderdelen van het bedrijf. Ik moet ervoor zorgen dat deze in elkaar passen en dat het plezant werken is. Want het zijn mijn werknemers die ervoor zorgen dat het hier draait of niet, alleen zou ik dat nooit kunnen doen.”

– Bob Van Poppel, gedelegeerd bestuurder

Van Poppel Bob Van Poppel

Stuur ons een bericht

Scroll naar boven