9 appartementen en kelder met parkeer- en bergplaatsen

Ontdek De Gulden Mouw!

Ben je op zoek naar een energiezuinig appartement in een kleinschalig project gelegen in het hartje van Mechelen? Dan zijn de appartementen in het project De Gulden Mouw misschien wel iets voor jou!

De residentie gelegen in het centrum van Mechelen ligt op wandelafstand van één van de nieuwste hotspots: de Onze-Lieve-Vrouwestraat, alsook de winkelstraat Bruul, Vismarkt, Kruidtuin en het vernieuwde treinstation. Het heden nog braakliggend terrein zal kortelings omgevormd worden tot 9 appartementen dewelke voorzien worden van 1 tot 3 slaapkamers. Allemaal genieten ze van een mooie buitenruimte. Via de autolift zullen wagens hun toegang vinden in de ondergrondse parking, waar tevens ook een extra berging komt. Voor fietsers is er bovengronds een stalling voorzien.

Alle woongelegenheden worden gebouwd met de grootste zorg, waarbij men waakt over kwaliteit en energiezuinigheid. De appartementen zullen bijna-energieneutraal gebouwd worden, dit volgens BEN-30 normen. Dit betekent voor jou als eigenaar dat je gedurende 5 jaar voor 50% vrijgesteld bent van het betalen van onroerende voorheffing. Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaal je registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Partners

Beschikbaarheid

Appartement A3.1

Meer lezen →

Appartement A2.3

Meer lezen →

Appartement A2.2

Meer lezen →

Appartement A1.3

Meer lezen →

Appartement A0.2

Meer lezen →
Scroll naar boven

Ja, ik ontvang graag meer info over De Gulden Mouw.

Gegevens