Het project is gelegen in de Galgestraat 62 te Mechelen op een terrein dat verkaveld wordt in 6 loten voor eengezinswoningen. Een nieuwe wegenis werd aangelegd. Op wandelafstand van het Tivolipark, een bushalte op de hoek van het perceel en scholen, supermarkt, sportcomplex binnen een straal van ongeveer 1 km kan je qua ligging niet beter wensen. Bovendien bereik je de oprit van de snelweg binnen de 10 min.

Het project bestaat uit 6 ééngezinswoningen met elk 2 bouwlagen en plat dak. 

Het ontwerp bevat een architecturale eenheid, waarbij een sterke relatie bestaat tussen de woningen en het omringend groen: grote raampartijen naar zowel voor- als achtertuinen zetten het groene karakter van het perceel in de kijker.  Bestaande hoogstambomen achteraan op het perceel blijven behouden.  De carports en de tuinbergingen (in optie) worden opgenomen in de architectuur van het geheel.

Elke woning is voorzien van 2 parkeerplaatsen voor auto’s.

Het project staat garant voor duurzaam bouwen, waarbij rekening wordt gehouden met de woonkwaliteiten van vandaag én in de toekomst. De woningen zijn BEN: Bijna Energie Neutraal. Dit wil zeggen zeer energiezuinig voor uw verwarming, sanitair water en ventilatie met een E-peil van maximum 30.

Beschikbaarheid - uitverkocht

Scroll naar boven

Ja, ik ontvang graag meer info over Project 62°West.

Gegevens

Helaas te laat - 100% verkocht