Notariaat met gebogen gevel

Dit pand bestaat uit een woongedeelte en een notariaat, die we in twee delen afwerkten. Het project betrof een volledige renovatie en een deel nieuwbouw. De grote uitdaging zat ‘m in het plaatsen van de leien op de gebogen gevel, en de bereikbaarheid van het notariaat. Dat bevindt zich achter het woongedeelte, waardoor we al ons materiaal via een poortje binnen moesten brengen.

Partners

Scroll naar boven

Ja, ik ontvang graag meer info over Residentie R. Wouters.

Gegevens

Wij zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar ten gevolge van werken aan de telefooncentrale.

Wij verzoeken U contact op te nemen via e-mail of GSM-nummer,
deze info kan u vinden in de handtekening van onze e-mails.

Heb u nog geen rechtstreekse contactgegevens, gelieve dan een e-mail te sturen naar info@vanpoppel.be.

Bedankt voor uw begrip.