6 appartementen & 2 duplexwoningen

Het project bestaat uit 2 gebouwen die met elkaar in verbinding staan door een groenzone.

Het gebouw aan de straatzijde bestaat uit een volume met 4 bovengrondse bouwlagen,ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen. Dit gebouw bevat 6 appartementen en 2 duplexwoningen. Alle niveaus zijn bereikbaar via een lift.

Het gebouw kan visueel opgedeeld worden in een linkerdeel met schuin dak dat aansluit met de naastliggende rijwoning en een rechterdeel met plat dak. Het linkerdeel bevat 2 duplexwoningen boven elkaar. Op het gelijkvloers niveau heeft de duplexwoning aangrenzend een privatieve tuin.
Het rechterdeel heeft een plat dak en bevat 6 appartementen. Deze bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping met telkens één woongelegenheid aan de voorgevel en één aan de achtergevel en allen voorzien met een eigen terras.
Op de gelijkvloerse verdieping is tevens een fietsenberging, afvalberging en gemeenschappelijke*inkom met trap en lift. De open overbouwde ruimte ernaast is een doorrit naar het achtergelegen loftgebouw en tussengebied en de inrit naar de ondergrondse parking.

Alle woongelegenheden hebben hun toegang in de overbouwde doorgang. Eén uitzondering hierop is de duplex 1 (gelijkvloers en 1ste verdieping) die heeft een onafhankelijke toegang in de voorgevel.

Het gebouw aan de achterzijde van het perceel (loftgebouw) bestaat uit een volume met 2 bouwlagen waarin 5 woongelegenheden worden ondergebracht. Deze worden beschreven in een apart verkooplastenboek.

In de ondergrondse kelder (gebouw straatzijde) is parkeergelegenheid voor 15 auto’s, waarvan 3 garageboxen. Tevens zijn er 8 bergruimtes voorzien, waarbij berging 3 toegewezen is aan duplex 1 en uitsluitend via privatieve trap te bereiken is. Er zijn 27 fietsenstalplaatsen voorzien op het gelijkvloers van het gebouw aan de straatzijde.

Het project staat garant voor duurzaam bouwen, waarbij rekening wordt gehouden met de woonkwaliteiten van vandaag én in de toekomst. De appartementen zijn BEN: Bijna Energie Neutraal. Dit wil zeggen zeer energiezuinig voor uw verwarming, sanitair water en ventilatie met een E-peil van maximum 30.

Voor meer info gelieve zich te wenden tot Immo SIR.

Partners

Scroll naar boven

Ja, ik ontvang graag meer info over site Merode.

Gegevens