Stellingen in de Dijle

Het Tolhuisje aan de Grootbrug was een kleine maar technisch uitdagende werf. Eentje waarbij we onze borst – bijna letterlijk – nat moesten maken. Om de achtergevel van het pand te restaureren moesten we onze stellingen in de Dijle zetten. Heel wat overleg en een goedkeuring van de Vlaamse Waterweg later konden we ook deze restauratie op ons conto schrijven.

Partners

Scroll naar boven

Ja, ik ontvang graag meer info over Tolhuisje.

Gegevens

Wij zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar ten gevolge van werken aan de telefooncentrale.

Wij verzoeken U contact op te nemen via e-mail of GSM-nummer,
deze info kan u vinden in de handtekening van onze e-mails.

Heb u nog geen rechtstreekse contactgegevens, gelieve dan een e-mail te sturen naar info@vanpoppel.be.

Bedankt voor uw begrip.