headshot bob van poppel

Bob Van Poppel wordt voorzitter Confederatie Bouw Provincie Antwerpen

Na twee jaar ondervoorzitterschap wordt Bob Van Poppel van het gelijknamige bouwbedrijf Van Poppel nu voorzitter van de Confederatie Bouw Provincie Antwerpen. De organisatie verdedigt de belangen van wel 1.600 aannemers in en rond Antwerpen. Daarnaast staat ze ook in voor opleidingen en netwerking tussen de verschillende leden.

Deel via

“Een van de kerntaken van de Confederatie is de belangenverdediging van de bouwsector in de provincie Antwerpen. Daarvoor werken we samen met andere belangenorganisaties als VOKA Antwerpen om elkaar te versterken en met een gezamenlijk standpunt naar buiten te komen”, vertelt hij. “Dat doen we nu bijvoorbeeld op het vlak van mobiliteit. Wij weten dat dit een heikel punt is in onze sector. Door de krachten te bundelen kunnen we samen naar de politiek stappen om hier een prioriteit van te maken.”

Van Poppel

Al zeven generaties lang bouwt bouwbedrijf Van Poppel in en rond Mechelen. In de Dijlestad zijn ze actief als aannemer, projectontwikkelaar en staan ze met hun schrijnwerkerij ook in voor interieur en binnenafwerking. Het bedrijf heeft zowel grote als kleine projecten in zijn portefeuille en is over de jaren heen uitgegroeid tot een onderneming met zeventig werknemers.

Door zijn hoogstaande architectuur en kwaliteitsvolle nieuwbouw is Van Poppel constant bezig met nieuwe projecten. In de Hanswijkbeekstraat bouwt Van Poppel aan een woonomgeving met twaalf woningen. In Walem worden acht appartementen gerealiseerd. Maar ook in de Mechelse binnenstad zijn ze aanwezig. Daar wordt momenteel de Gouden Bol in de Désiré Boucherystraat gerenoveerd tot een handelsruimte en drie luxueuze appartementen.

Om een duurzame groei van het bedrijf te waarborgen, is Van Poppel steeds op zoek naar nieuwe projectleiders. Meer info vind je op www.vanpoppel.be.

Scroll naar boven